BLOGG

I den här filmen får ni följa med oss till Schweiz! Vi ger er en unik titt bakom kulisserna hos en av Europas allra främsta tillverkare av kvalitetstextil. Vi är en av få svenska butiker som säljer deras vackra sängkläder. Kom in till butiken och ta en titt på deras nya höstkollektion!

Läs hela inlägget »

Vi bjuder på exklusiv tjuvtitt!
Vi filmade när Daria från vår fina leverantör Bassetti besökte butiken med den nya kollektionen som kommer till butik i september.

Läs hela inlägget »

Nu har vårnyheter börjat trilla in till butiken. Ekelund har kommit ut med många vackra mönster som både passar på landet och i storstadslyan. Bland annat har de en helt ny linje som heter Trend med modernare mönster.

Läs hela inlägget »

Nu har höstnyheterna kommit till butiken! Gardiner, kuddar och morgonrockar för hela slanten. Välkommen in!

Läs hela inlägget »

Nu har vår sommarrea börjat!

Välkommen in och fynda morgonrockar från Rolf Sömmare, påslakan från Bl.a. Mille Notti och Schlossberg och dukar från Ekelund.
 

Läs hela inlägget »

Nu har vårnyheterna börjat trilla in i butiken. Gardinerna på bilden är från Svanefors och får en att  blicka mot ljusare tider. 

Läs hela inlägget »

Nu har våra höstnyheter kommit in till butiken. Varma färger och mjuka strukturer. Välkommen in!

Läs hela inlägget »

Nu kan du få rullgardiner från Luxaflex med mönster från tre kända designers: Stig Lindberg, Sven Markelius och Maria Åström.

Läs hela inlägget »
Mellan den 23 - 27 februari hyllar vi havet med ett specialerbjudande på det fina påslakansetet Pater Noster från Lord Nelson.
Läs hela inlägget »