Foto: Harlequin - Demoiselle

MATCHA FÖNSTER OCH MÖNSTER

Trenden har svängt från det kala minimalistiska fönstret till det inramade och ombonande fönsterutseendet. Hur skapar man då detta? Med mycket textil, vackra stänger och smarta tillbehör!

Vi har ett stort sortiment av tyger för beställning till både gardin och möbler. Dessutom kan vi måttbeställa mattor. Alla beställningsvaror finns som större eller mindre prover i hängare och böcker som du enkelt kan låna med dig hem. Har du svårt att välja assisterar vi dig gärna i butiken eller med ett hembesök. I vår sömnadsateljé utför vi all sömnad för dina nya inredningstextilier.

Vi har dessutom ett brett utbud av reglerbara och fasta stänger samt skenor och tillbehör från Kirsch. Är du i behov av att skärma av lite extra mot sol och värme, läs mer under solskydd

Välkommen till våning 2!

 Hur ger man råd till någon om nya gardiner?


- Jag börjar alltid med att ställa frågor om det tänkta rummet. Jag visar olika exempel och deras gensvar berättar om deras smak. Många väljer idag att kombinera kraftiga och skira tyger på dubbla skenor för att skapa en lyxig känsla av ett hotell.

Pernilla, inköpare fönster och duk