Go To Sea

Go To Sea firas 24-28 februari, ett sätt att uppmärksamma Göteborgs goda sidor trots att vädret inte alltid visar sig från sin bästa sida under den här årstiden. Go to Sea är en del av firandet av Göteborgs 400-årsjubileum och Almedalsmagasinet är naturligtvis med och firar. 

För att göra väntan på våren kort har vi på Almedalsmagasinet tagit in havet i butiken. Välkommen in till oss, surfa runt lite på vågorna, hitta din egen kobbe eller kanske en härlig badrock, sola på en fin strand eller känn på en mjuk handduk, föreställ dig strandens picknick med en tålig duk. Eller skaffa en fyr så du hittar rätt i februaris gråa dagar.

Passa på att fynda påslakan till båten eller det kustnära boendet i mjuk och skön mikrofiber, ord. pris 595:-/set nu 295:-/set. Finns i två mönster. Gäller endast under Go To Sea. Varmt välkommen till en ocean av inspiration!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johan Dahlgren » Höstnyheter!:  ”Hej Annika! Gud va fin hemsida du fixat. Jag gick in för att visa en av mina ku..”

Bloggarkiv