Äntligen sommar!

Sommaren är äntligen här! Ta dig tid att njuta av dina smultronställen, vi hoppas vi är ett av dem. Hos oss finner du textilierna för de ljumma sommarkvällarna på altanen eller till sommarfesten i bersån. 

Plädar, prydnadskuddar, sittdynor, dukar, servetter, prydnadssaker - allt i en stor variationsrikedom av färg och form. Juni ut fortsätter vår sommarrea med extra bra priser på påslakanset och annat som passar bra för en uppfräschning av linneskåpen. 

Vi har öppet som vanligt hela sommaren med undantag för lördagar då vi stänger en timme tidigare än vanligt, kl 15 istället för kl 16.

Vi ses i sommar, välkommen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johan Dahlgren » Höstnyheter!:  ”Hej Annika! Gud va fin hemsida du fixat. Jag gick in för att visa en av mina ku..”

Bloggarkiv