Vi är i Final!

Almedalsmagasinet är en av tre finalister till Årets Butik i Retail Awards 2014

Så blev det äntligen officiellt. Vi är en av tre finalister till Årets Butik!

Retail Awards är en landsomfattande tävling för butiker och andra verksamma inom svensk detaljhandel. Bland Sveriges alla butiker är vi en av tre utvalda och vi känner oss extra stolta över att få den här fantastiskt fina motiveringen:

"Med 160 års erfarenhet har Almedalsmagasinet genom nytänkande utvecklat försäljningen av inrednings- och hemtextilier med modern och kreativ design i god kvalitet till de krävande Göteborgskunderna. Personalen möter kunderna med kunnighet , kvalitet och service så att de kan tillgodose sina önskemål, att med stor och liten insats förnya och försköna sina hem. Almedalsmagasinet är en vital Göteborgsinstitution under ständig utveckling."

Vinnaren utses på Retail Awards-galan den 12 maj och vi hoppas att du håller tummarna för oss!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johan Dahlgren » Höstnyheter!:  ”Hej Annika! Gud va fin hemsida du fixat. Jag gick in för att visa en av mina ku..”

Bloggarkiv