Ny hemsida


Nu har vi slitit länge och väl för att bygga vår nya hemsida och äntligen är den klar! Vi är så stolta och vi hoppas du gillar den också.

Många bilder har vi fotat själva och många har vi lånat från våra leverantörer i syfte att få en snygg omväxlande mix av bilder som inspirerar. Målet är att så småningom också kunna lansera en enkel webshop där du kan handla ett mindre urval av våra många produkter som visas här och i butiken. Just bilden här ovan har vi stylat och fotat själva med lockande godsaker från Berzelii choklad som huserar hos oss på Korsgatan 13 i Göteborg.

Vi hoppas att du ska få nytta av almedalsmagasinet.se, välkommen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johan Dahlgren » Höstnyheter!:  ”Hej Annika! Gud va fin hemsida du fixat. Jag gick in för att visa en av mina ku..”

Bloggarkiv